Wie is Nancy Moorman

Zakelijk

‘En wat doe jij?’

Als je aan mij vraagt: “En wat doe jij?”, kun je van alles verwachten.

Het meest serieuze antwoord kan zijn: “Ik ga in de schoenen van de lezer staan”, maar kijk ook niet raar op als ik antwoord: “Vervelend!”.

“Zonder in de schoenen van de lezer te gaan staan, weet ik niet wat hem of haar beweegt; kan ik niet leveren wat jij of zij nodig hebben. De sturing van een goede tekst of goede content ligt immers bij de (eind)gebruiker, de lezer en zeker níet bij de aanbieder. De eindgebruiker bepaalt, niemand anders. Zelfs ik niet.

Beide antwoorden die je wellicht niet direct verwacht, maar die schoenen vormen wel de basis van wat ik voor jou kan betekenen.

En als ik met ‘vervelend’ antwoord, is het omdat ik de vraag te formeel vind, te leeg, waarschijnlijk slechts voor de vorm gesteld. En dan mag je best even ‘vervelend doen’.

‘Ik leef’

Wellicht is dat een beter antwoord. We vragen te vaak wel naar wat iemand doet, maar niet wat hem of haar beweegt. Dit terwijl we elkaar beter leren kennen als we weten wat ons beweegt, wat ons tegenhoudt en waar we blij van worden. Wellicht omdat we dan zaken herkennen en we ons eerder verbonden voelen.

Zelf hou ik van mensen met een verhaal. Geen succesverhalen, bespaar me die, die vind ik wel op Linkedin. Ik luister wel graag naar verhalen over de dingen die jouw leven zin geven, wat je raakt, waar je mee worstelt, je leerscholen én je geluksmomentjes. Niemand is immers perfect en hoe mooi is dat?

En toegegeven, eigenlijk is elke stap die je maakt naar een betere ik en een mooiere omgeving, hoe klein die ook mag zijn, een succesverhaal! Die hoor echt zo veel liever.

Tot hier

Voor nu even tot hier. Ik heb een doel en er zitten slechts 24 uur in een etmaal. Binnenkort vertel ik je meer, maar voor nu is deze pagina zo prima gevuld.

Direct terug naar home.

Nancy Moorman Contentmaker met inhoud - Den Haag - portret - copywriter - webtekst - seo